Servicii

100% Calitate garantată

Livrare gratuită pe Chișinau!

  GARANȚIE

Toate acumulatoare furnizate de noi sunt justificate. Perioada de garanție este stabilită de către producător. Reparații de garanție sunt efectuate la centrele de service autorizate dupa instrucțiunile din certificatul de garanție. Pentru a evita eventualele neînțelegeri care ar putea persista pentru durata de viață a produsului furnizat, pastrati talonul de garantie din momentul vinzarii.
În caz de defect, contactați centrul de service al produsului. Pentru a face acest lucru, declarația se face și produsul este examinat. Vă rugăm să rețineți că pentru pregătirea avizului experților este necesar să se prevadă vehiculul care este operat de baterie. În identificarea mărfurilor defecte din fabrică va fi înlocuit de o baterie de aceeași marcă și model.


Garanția nu se aplică produselor, problemele care au apărut ca urmare a:

 • folorisea bateriei care nu respectă specificațiile autovehiculului.
 • încălcări ale necorespunzătoarei utilizari, depozitare sau de transport de mărfuri;
 • acțiuni ale terților: repararea sau efectuarea la un producător neautorizat de design de circuit sau modificări de către persoane neautorizate;
 • abateri de la standardele și normele de furnizare a rețelelor de cablu (de tuning auto, etc.) telecomunicații și tehnice;
 • instalare necorespunzătoare și conectare a produsului;
 • forță majoră (element de foc, etc.);
 • utilizarea produsului pentru afaceri.

Înlocuire doar la defectele identificate cu caracter industrial (scurtcircuit, circuit deschis). În perioada de garanție, trebuie să viziteze în mod regulat centrul de service pentru prevenirea dată la șase luni, în caz contrar garanția nu poate fi valabila.

 

INSTALAREA ÎN MAȘINA ȘI ÎNGRIJIREA

 • Scoateți noua baterie cu protecție de cioturi de film ambalaje din terminale, slăbiți gaura de aerisire (dacă este necesar).
 • Înlocuiți bateria pe vehicul, ungeți bornele cu vaselină (Lithol 24, WD-40).
 • Conectati bateria, începând cu terminalele "plus" și strângeți terminalele cu șuruburi.
 • Păstrați în frecvența capacul bateriei și de aerisire orificiu (blocajul poate duce la acumularea de gaze in organism bateriei și distrugere).
 • Verificați nivelul electrolitului, cel puțin o dată pe lună. Dacă nivelul este mai mic, de sus cu apă distilată. Umplerea electrolitului este strict interzisă !!!
 • Înainte de ora de asteptare (peste 1 lună), deconectați bateria, incarcati complet și pastrati într-un loc răcoros.
 • Nu pastrati bateriile într-o stare descărcată, mai ales la temperaturi sub zero grade.

  LIVRARE ȘI ACHITARE

Livrarea acumulatorii, în Chișinău, precum și pe întregul teritoriu al Republicii Moldova este efectuat de către serviciul de logistică. Bunurile pot fi livrate la orice moment convenabil pentru dumneavoastră.
Servicii de curierat în magazinul nostru lucreaza de la 09-00 pînă la 21-00
Costul livrarării în Chișinău – gratuit!
Livrare în Chișinău are loc în ziua de plasării comenzii. (Pentru comenzile plasate înainte de ora 15:00)
Livrare în Republica Moldova este nu gratuită, despre metodele de livrare puteți contacta operatorul.

Recepţionarea acumulatore.

Acumulator pot fi obținute de persoana care a făcut comanda, sau orice altă persoană, la adresa specificată în comandă și gata să plătească pentru a primi mărfurile.

Achitarea.

Dacă plătiți în numerar consultantul nostru de vînzări vă va contacta pentru a confirma termenii de livrare. După aceea, va veni curierul, care va livra comanda și va lua plata.
Persoanele juridice pot cere contul de plată de la operatorul nostru. După achitarea contului, produsele vor fi livrate.

AVEȚI NEVOIE DE AJUTOR? SUNAȚI!call

COMANDĂ UN APEL

COMANDA << Apel gratuit >>

Lăsati prenumele și numărul de telefon!
Managerul de vînzări vă va contacta,
vă va ajuta să alegeți, va răspunde la toate întrebările și
vă va conduce prin toate etapele pîna la încheerea comenzii.